Palīdzība
SākumsAffiliatesKas ir Affiliate programma

Kas ir Affiliate programma

Ir daudz iespēju, kā pelnīt izmantojot savu mājas lapu. Populārākais veids ir konteksta reklāmas, apmaksātie linki vai partneru programmas. (bieži sauktas par affiliate programmām). Mēs vēlētos Tev izstāstīt par iespējām ko piedāvā Webnode affiliate programma.

Kā darbojas Affiliate programma?

Mazumtirgotājs piedāvā savus produktus un/vai pakalpojumus tiešsaistē. Reģistrējoties Affiliate programmā, Tu vari ievietot reklāmplakātu (reklāmas linku) savā mājas lapā, kas piesaistīts apmeklētājus mazumtirgotāja mājas lapai. Kad apmeklētājs, izmantojot Tavu reklāmplakātu, kaut ko iegādājas, Tu nopelni komisijas maksu par kuru esi vienojies ar mazumtirgotāju. Komisijas maksa ir procenti no kopējās pārdotās summas.

Webnode Affiliate programma

Mēs piedāvājam $100 pirmajam Premium plāna pirkumam, kas būs veikts no jebkura Tevis novirzītā lietotāja. Visi Premium plāni ir iekļauti, neskatoties uz to cenām vai vērtību. Iedomājies, klients iegādājas 3 plānus - Tu nopelni $300!

Vai ieguvumi no mūsu Affiliate programmas Tev šķiet vilinoši? Kļūsti par mūsu partneri šodien. Uzzini kā Tu vari Reģistrēties Affiliate programmai.